Upravljalci te strani ne dostavljajo vode niti ne prodajajo ustekleničene vode ali kakršnih koli drugih izdelkov! Na strani so objavljene informacije o dostavljalcih vode ter kako vodo naročiti. Poleg tega je objavljenih tudi veliko informacij, nasvetov in namigov, kako ravnati z vodo, za kaj je voda dobra in kakšne učinke ima na človeka.


O podatkih, vsebinah in povezavah

Pri vseh vsebinah, ki so objavljene, je naveden avtor. Če so zraven objavljene tudi slike, smo jih prejeli s strani avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic.

Na naših straneh so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del našega portala. Ravno tako nismo odgovorni za vsebine, ki se prikazujejo v oglasih na naši strani. Prikaz oglasov je avtomatiziran in nad njim (razen izklopa celotne mreže serviranja oglasov) nimamo nadzora. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.

Več o varovanju zasebnosti in piškotkih


O delovanju strani

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila.
Poleg tega si pridržujemo pravico, da strani spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.


Želite oglaševati na tej strani?

Objavimo lahko pasice (bannerje) vseh standardnih formatov in dimenzij, možen pa je tudi zakup povezav in ključnih besed. Za več informacij nam pošljite email.


Kontakt

Marketing
Webmaster


Avtorji

Zasnova: ID3
Oblikovanje in izdelava: Psilon.org


O varovanju zasebnosti in piškotkih| Zadnja sprememba: 14. junij 2017 ob 23:00VodaOčistimo Slovenijo
Očistimo gore