Dostava vode na vašo lokacijo ni več problem - v Sloveniji je veliko podjetij, ki vam lahko ponudijo ter dostavijo naravno, čisto in svežo izvirsko vodo. Hitra dostava vode vas reši pred dehidracijo!


Večina podjetij, ki polni vodo v steklenice, plastenke ali balone, ponuja tudi dostavo vode na željeno lokacijo v Sloveniji.

Nekatera podjetja imajo dostavo vode organizirano znotraj podjetja, ostali pa imajo sklenjene pogodbe z dostavljalci vode, ki so praviloma zunanji izvajalci.

V podjetju, ki polni vodo, vam bodo z veseljem priporočili dostavljalca vode, ki pokriva vaše območje in ki vam bo dostavljal vodo, ko boste to želeli. Najbolje, da pokličete v izbrano podjetje na telefonsko številko za informacije o dostavi vode in se z njimi dogovorite, kdaj in koliko vode bi želeli naročiti.

Hkrati vam bodo ponudili še najem hladilnika, kozarce, sokove, čaje in ostale izdelke iz pripadajočega asortimana. Vsekakor se pred dostavo vode pozanimajte, kaj vse izbrano podjetje ponuja.

 

A.Q.A
Naravna, čista in sveža izvirska voda. Izvirska voda A.Q.A se stekleniči samo kot izvirska voda v 18,9l povratne plastenke. Črpa se iz globine 95 metrov na obronkih kolovških gozdov. Voda je tako čista, da ne potrebujete nikakršnih filtrov ali drugih načinov čiščenja vode. Dostava na vaše delovno mesto, dom ali poljubno lokacijo, ki jo izberete vi.

DANA
Vrtina Dana je od polnilnice oddaljena le 50 m, zato vode ni treba voditi po dolgih cevovodih, kjer bi bila lahko izpostavljena bolj ali manj škodljivim vplivom, ki bi vodo onesnažili. Za naravno mineralno vodo Dana velja, da ima ugodno razmerje vsebnosti magnezija in kalcija ter izjemno malo nezaželenega natrija in nitratov.

ZALA
Embalirana izvirska voda Zala se ponaša z enakimi lastnostmi, kakor jih ima v svojem izvoru. Vsebuje malo mineralov, je nevtralnega okusa in zelo osvežujoča. Je idealna rešitev za potešitev žeje. Kakovost vode redno nadzorujemo, na vsej poti do potrošnika. Voda Zala že na svojem izvoru ustreza vsem kakovostnim zahtevam izvirske vode, enaka pa ostaja tudi po polnjenju, kar kažejo kasnejše analize vode in embalaže.

RADENSKA
Za Radensko sami radi rečemo, da je stvar srca. Izvirsko vodo polnimo na njenem izviru in z najnovejšimi tehnološkimi postopki zagotavljamo in ohranjamo njeno mikrobiološko neoporečnost. Radensko Still polnimo v 18,9 litrske plastenke in 10 litrsko pakiranje "waterbox".

COSTELLA
Edinstvena mineralna sestava z odličnim razmerjem vsebnosti kalcija in magnezija in visoka vsebnost kisika dajejo vodi občutek mehkobe in svežine. Naravna mineralna voda Costella ne vsebuje nobenih redukcijskih zvrsti ali sledov vplivov kakršnihkoli onesnaženj, nevtralen pH pa ji daje posebno mehkobo in rahlo sladkast okus.


 29. december 2013 Zadnja sprememba: 19. december 2014 ob 23:29
VodaSorodne vsebine

Zakaj je voda pomembna za zdravje naših otrok?
Pitna voda je za malčke bistvenega pomena. Mislim, da smo prav vsi zasledili že kakšen reklamni spot v katerem pitno vodo predstavljajo, kot...

Voda in preživetje
Kot veste lahko brez hrane zdržimo tudi do enega meseca, brez vode pa v določenih primerih umremo že po nekaj urah (puščave in podobne...

Jadranje
Jadranje je eden od najbolj priljubljenih vodnih športov. Kot pojem ga lahko razložimo s premikanjem teles, ki za pogon izkoriščajo energijo...

Padavine
Vreme obsega vse pojave, ki se pojavljajo v atmosferi nekega planeta. Običajno je mišljeno kot aktivnost teh pojavov v obdobju do nekaj dni....

Kako vreme vpliva na toploto morja in sladkih voda
Letos lahko rečemo, da nam jo je vreme kar precej zagodlo, saj večini poletje zaradi dežja in nizkih temperatur ni bilo všeč in so si želeli...


Očistimo Slovenijo
Očistimo gore